Varrás oktatás, varró tanfolyam > Szabásminta - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Varrás oktatás, varró tanfolyam > 17 weboldal. Kategória leírása: Szabás, varrás oktatás: varró tanfolyamok, iskolák.

szabasminta.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Varrás oktatás
http://varrasoktatas.hu/

Kezdő csoportos varrótanfolyam több városban: Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Hajdúszoboszló. Online varrótanfolyam (távoktatásban): Szigeti Kata ruhaipari mérnök – tanár segít a varrás első lépéseiben, ha már van saját varrógéped, vagy hamarosan lesz, ráadásul úgy, hogy otthonodból sem kell kilépned.

Varrás oktatás
Szabásminta készítő tanfolyam haladóknak
http://sussy.mystic.hu/tanfolyam.php

Majoros Endréné Zsuzsa, női szabó mester, technikus, szakoktató oldala. A 300 órás tanfolyam alatt Magyarország egyik legjobb szakemberétől sajátíthatod el a szakma fortélyait, majd OKJ-s vizsgát tehetsz. A tanfolyamon megtanulható a világon legelismertebb, német szerkesztési módszer.

Szabásminta készítő tanfolyam haladóknak
Modell Divatiskola
http://www.modelldivatiskola.hu/

Modell Divatiskola Iparművészeti, Ruha-és Textilipari Szakközépiskola és Szakiskola weboldala. Szakközépiskolai képzések, érettségi utáni szakképzések, OKJ-s képzések, felnőtt és esti képzések.

Modell Divatiskola
Budapesti Divatiskola
http://www.divatiskola.hu/

1985 óta működő iskolánk képzései: Divattervező, Stylist, Női szabó, történelmi ruhakészítő mesterkurzus. Hobbi tanfolyamokat is indítunk: anyagismeret, varrótanfolyam.

Budapesti Divatiskola
Varróház - varrótanfolyamok
http://www.varrohaz.hu/varrotanfolyam/

Szeretnél gyorsan és hatékonyan megtanulni varrni? Jelentkezz varrótanfolyamunk egyikére! Varróház - Varrótanfolyamok Budapesten, Debrecenben, kezdőnek és haladóknak egyaránt. Kifejezetten hobbivarrónők számára kifejlesztett, modern tananyagok.

Varróház - varrótanfolyamok
Ingyenes varrótanfolyam
http://varrasoktatas.hu/ingyen-varrotanfolyam/

Ingyenes varrótanfolyam, 14 részes e-mail sorozat, oktatási anyag, a szabás, varrás alapvető szabályairól, lépéseiről. Képek, leírások, gyakorlati feladatok.

Ingyenes varrótanfolyam
Szabás-varrás videók
http://www.youtube.com/user/varrotanfolyam?feature=watch

A Varróház varrótanfolyam csatornája a youtube-on. Szabás, varrás, érdekességek, varrógép videók.

Szabás-varrás videók
Intenzív varrótanfolyam
http://blog.varrohaz.hu/index.php?todo=list&tid=86

Az intenzív varrótanfolyam 45 órás, 4-9 fővel, családias hangulatban zajlanak. Az intenzív varrótanfolyam hossza, és tananyaga megegyezik a normál tanfolyaméval, csak ezt két hét alatt elvégezheted.

Intenzív varrótanfolyam
Varrótanfolyam Budapest
http://www.kerezsievamaria.com/

Budapest egyik meghatározó gyakorlati iskolája, Kerezsi Éva Mária vezetésével. Kezdő és haladó tanfolyamok Budapesten. Az oktatás célja, hogy Ön megtanulja a varrás alapjait, ezért a gyakorlatra fektetjük a hangsúlyt. Kezdő tanfolyamunk DVD-n is elérhető.

Varrótanfolyam Budapest
Szabásminta készítő tanfolyam
http://www.varrohaz.hu/szabasminta-keszito-tanfolyam/

Varróház - Szabásminta készítő tanfolyamok: szoknya, nadrág szabásminta készítése. Eleged van abból, hogy nem találsz az alakodra illő ruhát? Készíts, varrj magadnak!

Szabásminta készítő tanfolyam
MODART Művészeti és Divatiskola
http://www.modart.hu/

MODART francia szemléletű Művészeti és Divatiskola. Párizs egyik élvonalbeli divatiskolájának tananyagát tanítjuk. Végzős diákjaink diplomájukkal könnyen el tudnak helyezkedni különböző divatszalonokban, gyártócégeknél, a médiában, illetve saját márkát indíthatnak.

MODART Művészeti és Divatiskola
Varrógépcentrum tanfolyamok
http://varrogepcentrum.hu/pages/szolgaltatasok

A különböző tanfolyamokon megtanulhatja saját, vagy gyermekei ruháinak elkészítését, javítását, felújítását és akár lakberendezési tárgyakat is varrhat. Tanfolyamainkat a Teréz körúti üzletünk Kreatív Centrumában tartjuk

Varrógépcentrum tanfolyamok
Varázstű tanfolyamok Veszprémben
http://www.varazstu.hu/

Bráz Szilvia: Varázstű tanfolyamok Veszprémben. Kreatív vagy? Érdekel a varrás? Akkor köztünk a helyed! Varrásoktatás egyéni és csoportos tanfolyamok keretében. Ezen kívül: varrótábor, intenzív tanfolyamokkal is szolgálnak.

Varázstű tanfolyamok Veszprémben
Varrótanfolyam Budapesten
http://varrotanfolyam.com/

Unod a tömegcikkeket? Szeretnél megtanulni magadnak, családodnak varrni? Ma már egyre kevesebben tudnak varrni, pedig nagyon praktikus hobbi. Akár kezdő vagy, akár haladó, itt megtalálod a neked való tanfolyamot: Budapesten, a belvárosban a Blaha Lujza térhez közel, egy hangulatos kis műhelyben. Szilágyi Mária oktató. Patchwork tanfolyamok is indulnak!

Varrótanfolyam Budapesten
Hobbyművész tanfolyamok
http://www.hobbymuvesz.hu/tanfolyamok

Hobbyművész tanfolyamok, melyeket többnyire a boltokban tartanak. Az oldalon részletes információkat találunk, az induló, aktuális hobbi tanfolyamokról.

Hobbyművész tanfolyamok
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szabasminta.wyw.hu: Ingyenes és megvásárolható szabásminta gyűjtemény, kezdő és gyakorlott hobbivarróknak egyaránt. Ha unod a tömegcikkeket, szeretsz varrni, de kifogytál az ötletekből, akkor jó helyen jársz! Női, férfi, gyermekruha, játék, jelmez, táska, lakberendezés, kutyaruha valamint ünnepi,alkalmi szabásminták között keresgélhetsz.
Gyűjteményünkben 153 válogatott szabásminta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 153 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 79347